top of page

Una setmana amb una mica de tot

Hola companys! Avui us explicarem les coses que han passat aquesta setmana, no tot ha estat bo, ...

El diumenge es va produir un incendi a Galícia, va ser provocat, ja hi ha un detingut. En total s’han cremat 35.500 hectàrees, no es cremaven tantes des de l’any 2006! Creiem que hauríem de cuidar més el medi ambient perquè els arbres ens donen l’aire que necessitem per respirar. Enviem un petó molt gran als habitants de Galícia.

No totes les notícies que us donarem són dolentes, dimecres va venir a la classe la Naiara, una companya que aquest curs va marxar a Màlaga. La Naiara va venir a acomiadar-se de nosaltres, ens va fer molta il·lusió tornar a veure-la. Li vam preparar una llibreta plena de dibuixos i dedicatòries i quan la va veure es va emocionar moltíssim. T’estimem Naiara!

El dijous va ploure molt, la pluja va ser molesta per qui feia extra escolars perquè es van anul·lar però també va portar coses bones perquè va ajudar a apagar l’incendi de Galícia. Així que la propera vegada que plogui, gaudiu molt i penseu en les coses bones que ens dóna la pluja.

Dijous també vam fer una cosa diferent, vam crear 2 caixes. La primera és la Caixa de Notícies, si heu fet alguna cosa xula a classe i voleu explicar-la, podeu enviar un nen de la classe amb un paperet amb la vostra idea i posar-la dins de la nostra Caixa de Notícies. Si encara no sabeu escriure podeu venir i explicar-nos-ho.

La segona caixa és la Caixa dels agraïments. Si volem agrair alguna cosa a un company, li escrivim una nota i la fiquem dins de la caixa, llegirem les notes a tutoria. Si us agrada la idea podeu fabricar la vostra caixa d’agraïments, és molt fàcil!

Avui divendres hem conegut als nostres padrins i ens han regalat; punts de llibre o manualitats. Hem parlat de nosaltres, de quines mascotes teníem, de què ens agrada fer,... Ens ha agradat molt a tots! i a vosaltres us ha agradat?

Us informem de quins cursos apadrinen a cada classe:

P5: 5è, 1r EP: 6è, 2n EP: 1r ESO, 3r EP: 3r ESO, 4t: 2n ESO

Esperem que us hagi agradat aquest reportatge. Fin la propera setmana!

Els Emojis


bottom of page