top of page

Ajudant al món

Aquesta setmana estem celebrant la setmana de la solidaritat, vam fer l’esmorzar solidari i vam parlar sobre la importància de respectar als nens que fan les coses més poc a poc, perquè cadascú té el seu propi ritme.

També els alumnes de l'Escola Pia Luz Casanova vam fer uns tallers en els quals vam crear figures com; una flor imant, figures de plastilina,... que seran venudes al pati de Calassanç de la nostra escola amb la finalitat d'obtenir uns ingressos que seran donats a la Fundació Educació Solidària Escola Pia que se centra en donar suport a la gent, especialment dels països anomenats del tercer món.

Després va ser el dia de la no violència DENIP.

En el DENIP vam veure molts vídeos sobre la diversitat de races i vam veure que tots hem de respectar-nos i aprofitar per aprendre d’altres cultures.

Abans-d'ahir, 30 de gener, vam fer la celebració del DENIP al cole, amb una colomada (cada classe va fer un colom de la pau on va escriure un desig de pau) i un menjar amb plats de diferents països com a senyal de que tots som diferents però iguals en drets i obligacions i únics com a persones.

Recordeu, estimem a tots per igual siguin com siguin, perquè ajudant m'ajudo a mi mateix.

Reporter: Martín Guillén López

Els Emojis


bottom of page