top of page

El Carnesoltes ha tornat!

Benvolguts companys i companyes,

Avui us explicarem què hem fet durant la setmana de carnestoltes. L’escola l’ha celebrat durant tota la setmana. Cada dia s’havia d’anar vestit d’una manera:

  • Dilluns: Roba elegant.

  • Dimarts: Pijama.

  • Dimecres: Roba d’esport.

  • Dijous: Cara pintada o mascareta. Aquest dia se’l coneix com a “dijous gras” i és l'últim dia que es pot menjar carn fins a la quaresma.

  • Divendres: Cada cicle de l’escola ens hem disfressat d’una època diferent. També volem destacar que va ha sigut l’aniversari d’un dels companys de l’aula, l’Asier.

A la tarda després de desfilar pel pati, hem fet la rua de carnestoltes que passava per la Via Júlia. La nostra escola s’ha disfressat de diferents èpoques de la història. Educació infantil de la prehistòria, cicle inicial d’època antiga, cicle mitjà d’època medieval i cicle superior de l’època moderna. Al final de la rua s’han entregat varis premis a aquells grups més originals, més treballats i als més divertits. Desafortunadament, aquest any no hem guanyar cap premi. Els alumnes de quart esperem que l’any que ve participin més famílies i puguem gaudir del carnestoltes tots junts un any més.

Els Emojis


bottom of page