top of page

Les notícies de 4t han tornat!

Bon dia, som els alumnes de 4t de primària i avui us portem una altra de les nostres notícies.

Com la Rebeca, la tutora de 4t de primària, està malalta, les notícies no s’han pogut publicar durant un temps. Aquest diumenge 26 de febrer, l’escola fa les portes obertes per tal que les famílies puguin veure l’escola per dintre i, si volen, apuntin als seus fills o filles pel curs vinent.

Aquesta setmana també hi ha hagut molts aniversaris a la classe de 4t, com per exemple el de la Júlia (dia 18), el de la Mar (dia 19) i el de la Vicky (dia 22).

Durant els dies de la setmana han faltat molts mestres, ja que molts s’han posat malalts pel fred. Una d’elles és la Rebeca, que ja porta molt de temps sense vindre. Esperem que es recuperi aviat i torni amb nosaltres. Han hagut de vindre alguns substituts, com les Martes o la Vicky. També alguns altres mestres han hagut de cobrir classes que no fan normalment. Al menjador també hi ha una nova substituta que es diu Marta i substitueix a la Liber i és molt bona noia.

Com a novetat, aquesta setmana s’ha començat a treure material per jugar a l’estona del pati. Els nens i nenes poden jugar amb cordes, pilotes saltarines, cons i cercles. És molt divertit!

Esperem que us hagi agradat molt aquesta notícia, fins aviat!

Els Emojis


bottom of page