top of page

EL PRIMER CONCURS DE MONES DE L’ESCOLA PIA LUZ CASANOVA

Hola companys! Hem tornat de les vacances de Setmana Santa i comencem un nou trimestre, serà l’últim trimestre del curs.

Aquesta setmana hem fet el primer concurs de mones a l’escola. Per grups de SUMMEM havíem planificat què portaria cadascú i després de posar-nos d’acord, el dimarts, després de projecte lector vam fer la mona. Quan vam acabar les mones, els grup de cada classe van votar per una mona que representaria al seu curs.

A la tarda, vam anar al pati, vam deixar les mones de cada curs a una taula i les que havíem triat com a guanyadores de cada classe es van posar a una taula central.

Per saber quina era la mona guanyadora, havíem de votar per grups de SUMMEM de cada classe. Vam sumar tots els vots i van dir quina era la classe guanyadora, vam repicar amb les mans a les cuixes i els guanyadors vam ser…. nosaltres! Els Emojis!!

Quan ens van enunciar que vam guanyar tothom va anar a abraçar als companys que havien fet la mona que ens representava, “La Oreo Mona” i els van cridar perquè s’anessin a fer fotos i els van donar un regalet.

Com els professors van observar que totes les classes treballaven molt bé en equip, van decidir que mereixien un premi. I cada categoria guanyadora tenia una característica diferent: la més original, la més cooperativa,...

Després d’acabar el concurs, vam menjar-nos les nostres mones. I vam jugar, córrer, ballar,... Algunes nenes que sabien zumba van ballar i d’altres nens, nenes i professors es van afegir al ball. Ens ho vam passar molt bé!

Volem felicitar a tots els cursos de primària per treballar tant i fer unes mones tant boniques.

Fins la propera setmana!!


bottom of page