top of page

La guàrdia muntada

Hola companys i companyes, aquesta setmana hem passat per les classes a recollir notícies amb la nostra caixa de notícies. Els alumnes d’infantil ens han explicat que aquest dimecres els va visitar la policia muntada per explicar-los com treballen amb els cavalls i com els cuiden i van deixar que toquessin els cavalls. Quina sort!

Els alumnes de P4 també ens han explicat que la policia muntada no només van visitar P3 sinó fins a 3r de primària. I per què no ens han visitat a nosaltres?! a quart som molt animalistes!!

La classe del Emojis, la nostra classe, només hem vist guàrdia muntada a París (que va anar-hi la Júlia) i a la Rambla. Què fan i on es mouen? Anirem a investigar-ho.

Ens hem dividit per grups per recollir informació i sabeu què ens han passat? que un grup de periodistes ens hem trobat amb la guàrdia muntada al pati!! estaven a punt de marxar però han contestat algunes de les nostres preguntes. Quina llàstima no haver pogut estar-hi tots!

La guàrdia muntada treballa a llocs on no hi ha vehicles com parcs, segons l’època de l’any estan a una zona o altra. A la primavera estan al Parc de la Guineueta.

La seva funció és prevenció i proximitat. Prevenció de robatoris o bandalisme i proximitat perquè visiten escoles i els expliquen què fan.

Ens han explicat que entrenen als cavalls (els hi fan trenes per fer-ho), com els cuiden (els han de raspallar, pentinar,...) i què mengen. També que tenen les quadres al carrer Wellington al costat del zoo i que l’accés és gratuït.

Volem agrair als nostres companys i a la guàrdia muntada que hagin contestat les nostres preguntes.

Fins aviat!!

Els Emojis


bottom of page