top of page

l'SDJ

¡10, 20 i 30 MILIONS DE GRÀCIES!

El 15 de febrer de 2017 vam llançar al món una gran crida a la solidaritat per ajudar-nos a construir l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa. El repte no era gens fàcil, aconseguir 30 milions d'euros per fer-ho realitat. Però vosaltres hi vàreu ser per fer-ho possible i avui, de nou, us volem donar milions de gràcies.


Les obres d'aquest gran centre oncològic finalitzaran el primer semestre de 2020 i en ell tractarem a 400 nous pacients cada any. Seguirem avançant amb tractaments innovadors que puguin ajudar a molts dels 1.200 casos nous de càncer infantil que es diagnostiquen cada any a Espanya. Farem possible que infants de països sense recursos, on aquesta malaltia és un terrible diagnòstic encara sense esperança, puguin ser tractats en un lloc on el 80% dels casos es guareixen. I ajudarem a les famílies i els nens durant els llargs mesos de tractament amb l'allotjament, la manutenció i tot el suport emocional que necessiten en aquest difícil moment de les seves vides.


Per això, per a nosaltres, aquest primer gran pas és l’inici d'un llarg camí. Perquè la batalla contra aquest monstre tan covard, encara no s'ha vençut. Perquè sabem, que no podem evitar que 250.000 infants al món pateixin cada any algun tipus de càncer infantil, però sí que podem posar tots els nostres esforços per no decaure en la lluita. Comptem amb totes les nostres famílies, amb tots els nostres professionals, amb els nostres Donants Fundadors i amb totes i cadascuna de les empreses, entitats i persones que, com tu, també volen vence’l.


Moltes gràcies!







bottom of page