top of page

Sortides i més

Hola,companys/es,som els/les periodistes de 4t i us venim a parlar de la sortida de cicle mitjà al teatre Els Lluïsos d'Horta on vam veure: El gat amb botes.

En la obra, mor el moliner, en el testament, al seu fill gran li deixa el molí, al fill mitjà, el ruc i al petit, un gat. Aquest, pensa que no ha tingut molta sort en el repartiment però després s’adona que parla i el gat, per ajudar-lo el converteix en un príncep per casar-se amb la princesa Rosita, filla del “rei enfadat”.

El gat el va ajudar a aconseguir unes terres i un castell com el del rei i al final, el fill del moliner es va casar amb la filla del rei.

Abans d’acabar, el gat amb botes va treure a la Marta a ballar a dalt de l’escenari!


El dijous 17 de gener del 2019 a l’Escola Pia de Vilanova, a Vilanova i la Geltrú, es va celebrar la Vuitena Assemblea de les institucions educatives de les Escoles Pies de Catalunya.

Una assemblea és una reunió on es parla de què es vol fer en totes les Escoles Pies i es fan votacions per decidir el que es vol treballar, per exemple, el Summem. Després de parlar una mica, amb el telèfon mòbil es va votar i d’aquesta manera tan participativa es decidia què farem els propers quatre anys i si es donava un empat en la votació es tornava a votar.

Hi va haver representants de totes les escoles, al voltant de 200 persones i de tots el grups que formen part de la Comunitat Educativa.

- directors

- professors

- famílies

- alumnes

- serveis

De l’Escola Pia Luz Casanova van anar; Jordi, Camilo, Elena, Eva Martínez i Eva. L’ escola on han fet l’assemblea aquest any es diu:Vilanova i la Geltrú.



bottom of page