top of page

La Nit dels Mussols

Hola companys i companyes, som els periodistes de 4t i us explicarem què és La Nit dels Mussols.


La Nit dels Mussols és una nit que ens quedem a dormir al cole nens de primària a la ESO. Arribem el divendres a les 20h i fem jocs al pati, al menjador,...

Sopem al menjador cap a les 21h, fem joc lliure per l’escola i dormim a diferents classes segons el curs.

A les 8h ens aixequem, esmorzem al menjador i fem una excursió. Tornem cap a la 13h, dinem a l’escola i seguim fent jocs fins la tarda. Els pares ens recullen a les 18h.


Creiem que es diu La nit dels Mussols perquè en aquesta nit no es dorm molt. Perquè no tenim son, expliquem acudits als companys, ens passegem per l’escola a la nit, fem viatges al lavabo,....

Els monitors ens van dir que érem mussols albins perquè aquests sí dormen a la nit però molts companys van dormir poquet.


Aquest any el que més ens va agradar va ser la gimcana per l’escola, també ens va agradar anar al parc i fer jocs on fèiem de poblat egipci. Al principi del joc ens explicàvem qui érem; faraons, rics, pobres, esclaus,... Cada personatge podia fer diferents coses. Havíem d’intentar aconseguir ser rics. Va ser molt divertit.


La Nit dels Mussols la fem una vegada a l’any, tenim moltes ganes de que arribi la següent. Recomanem als companys que no hagin anat mai que vinguin el proper curs perquè és molt guai!



bottom of page