top of page

10 de 64 i més

Hola companys i companyes, som les periodistes de 4t i avui us parlarem sobre la festa 10 de 64 anys i la nostra presentació del cicle de l’aigua.


Bé,comencem.

El divendres 10 de maig vam fer una presentació als nostres companys de1r. Els explicàvem el nostre itinerari d’aprenentatge del cicle de l’aigua.

Mig grup de 4t va anar a la classe de 1r i la meitat de 1r va anar a 4t. Vam exposar per grups de treball de SUMMEM. Uns equips van portar murals i d’altres maquetes. Els havíem d’explicar:el cicle de l’aigua,els estats de l’aigua i les parts del riu. Les exposicions no van sortir gaire bé ja que alguns alumnes no van ser capaços d’aprendre què havien de dir.

Vam presentar-nos bé però haurem de millorar la preparació dels textos, l’expressió oral, la dicció i la projecció. Ja us explicarem com va la nostra propera exposició.

I ja que us estem parlant de l’escola, us volem explicar que ja portem 10 anys sent Escola Pia i 64 com a Luz Casanova! Per això el divendres, vam celebrar-ho amb família i amics.

De 17:30 a 19h va haver-hi una festa per als petits. Va tocar un grup d’animació que es deia la Belluga. El mateix grup va fer un concurs per a la persona que ballés millor i va guanyar la nostra companya Anna Jané. Va pujar a l’escenari i va ballar una bona estona. Després va pujar la nostra companya Paula i van ballar juntes i després va pujar la nostra companya Aitana.

A l’Anna li van regalar una samarreta.

Després del grup d’animació,va haver-hi un parlament. Primer va parlar el nostre antic director,el Jesús. Després, una de les nostres antigues professores,la Marta. El Jesús ens va explicar una mica de la seva estança a l’escola pia i després, el Santiago, la Isabel, l’Emília,l’Eva, la Carme i la Núria Segura van dir unes paraules.

Després del parlament va haver-hi un concert però de seguida es va posar a ploure i vam haver de posar la música des del menjador.

Durant la festa vam poder: ballar, fer fotos, jugar amb les nostres amigues, ...

Va ser molt divertit!!


Adéu companys i companyes,gràcies per llegir-nos.



bottom of page